Trall

Brukeravtale (beta)

Rett­fer­dig app

Mu­sikk­ret­tig­he­ter

Denne tjenesten tilbys av Trall AS. Musikken er gjengitt med tillatelse fra TONO. Uautorisert lenking, videreføring eller kopiering er ulovlig. Har du satt opp et abonnement gjennom appen kan du kun bruke appen og høre på musikken i private sammenkomster. Ønsker du bruke Trall enten i barnehage, skole eller i en annen type virksomhet setter vi opp en egen avtale. På den måten sørger vi for rett betalingen til de som har laget musikken (opphaverne).

Personvern

Trall er laget for barn og unge, pedagoger, studenter og familier. Vi i TRALL ønsker å beskytte brukerne våre så godt vi kan.

Personverninformasjonen og brukeravtalen er under utvikling, og vil bli oppdatert i løpet av sommeren 2022.

Les vår Personvernerklæring (beta)

Vi registrerer følgende informasjon om brukerne av TRALL i testversjon: informasjon om navn, kontaktinformasjon, produsent av nettbrettet og mobiltelefonen, hvilket operativsystem enheten har, hvilken versjon av operativsystemet samt informasjon om tilkoblingen til tjenesten, som IP-adresse og nettverks-ID.

Anonyme analyser av Trall-bruk

Vi analyserer også statistikk av bruk og interaksjon med tjenestene våre, for eksempel hvilke sanger som brukes og hvor ofte, hvor mange ganger sangteksten og karaoken blir vist, og hvordan deler og funksjonalitet i appen blir brukt – hvor lenge, hvor ofte, start, stopp eller avbryting av sanger. Statistikken er anonym – vi kan ikke koble informasjonen tilbake til enkeltpersoner.

Hensikten med å samle inn denne informasjonen er å forbedre og videreutvikle TRALL til det beste for deg og andre brukere, hindre misbruk av tjenesten og kunne utbetale vederlag til opphavspersoner til musikk og sangtekster.

Brukerinformasjon og passord

For å bruke TRALL må du logge inn med en gyldig e-postadresse. Vi lagrer denne e-postadressen i vår brukerdatabase. Vi anbefaler at du alltid har forskjellige passord på forskjellige tjenester.

Passord som du lager eller som systemet lager for deg, lagres ikke som ren tekst, og vi som jobber med TRALL har ikke mulighet til å se hvilket passord du bruker. Passord som du får fra vår tjeneste genereres automatisk.

Sletting av informasjon

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke TRALL, må du sende beskjed til hei@trallapp.no. Da sletter vi din bruker med e-post og passord og alle tilhørende data. Da må du være oppmerksom på at du heller ikke kan bruke Trall.

Sparebankstiftelsen DNB
Fure Stiftelsen
Kulturradet
OsloMet