Trall

Last ned

Hvorfor skal jeg bruke Trall?

Trall er en sang- og musikkopplevelsesapp for alle. Å synge sammen skaper fellesskap, og i Trall finner du mer enn 150 kjente og ukjente sanger som er spilt inn av mange av landets fremste artister.

Trall er skreddersydd for barn og unge, og er helt trygg å bruke. Her er det ingen reklame, kjøp i appen eller lenker videre.

Skal du bruke Trall i jobben?

Bestill her

"Hun satt i baksetet og hørte på Trall-sanger, og da vi kom frem på hytta hadde leseferdighetene gjort et byks fremover"

Mor til 2.-klassing

Syng sammen med Trall

Hvorfor skal jeg bruke Trall?

Å synge sammen gir samhold og er en fin måte å være sammen på for små og store. I Trall er det mange sanger som er gode å synge sammen. Karaoke-tekst og mulighet til å skru ned stemmen på sangen gjør at alle kan følge med og synge med den stemmen de har.

Har du yngre barn?

Trall har mange kjente og kjære barnesanger, regler og muligheter for å leke med sang og musikk. Skap en god samlingsstund hjemme med Trall!

Finn igjen sanger du nesten har glemt og bring dem videre til neste generasjon

I Trall finner du en blanding av sanger med mange forskjellige dialekter og språk, sjangre, stemmer og instrumenter. Noen av sangene er kjente og kjære, mens andre kanskje har gått i glemmeboka eller er helt nye for deg.

Støtt Norges musikkliv med Trall

Når du abonnerer på Trall, sørger vi for at alle som har rettigheter til musikken får det de har krav på. Du er med på å støtte hele Norges musikkliv når du bruker Trall.

Bruk Trall når du vil!

Ta med deg Trall i lomma hvorhen du går, syng i bilen, på hytta, før leggetid, eller start dagen med en sang! Du finner Trall på mobil og nettbrett (Android og iOS), på Chromebooks og noen Macer.

De første 30 dagene kan du prøve alle de 150 sangene helt gratis. Trall har ingen bindingstid, så du kan avslutte abonnementet akkurat når du vil.

Sparebankstiftelsen DNB
Fure Stiftelsen
Kulturradet
OsloMet
Impact startup logo