Trall

Musikken

Musikkbibliotek

Hva slags musikk finner du i Trall?

Sangene i Trall er samlet inn fra folk over hele landet. Trall sin redaksjon har valgt ut noen av disse og spurt musikere fra mange forskjellige tradisjoner om å spille dem inn på sin måte. Derfor finner du helt unike innspillinger i Trall.

I Trall finner du en blanding av sanger med mange forskjellige dialekter og språk, ulike sjangre, stemmer og instrumenter. Noen av sangene er kjente og kjære, mens andre kanskje er ukjente eller i ferd med å bli glemt.

Alle rettighetene til sangene er avklart med vårt musikkforlag, men dersom du finner feil, ber vi om at du tar kontakt så vi kan rette det opp.

Vi håper at alle kan kjenne seg igjen i noe av musikken i Trall, enten i lyden av et instrument, en måte å synge og spille på eller i gjenkjennelsen av en sang.

Lovlig bruk

Hør noen smakebiter

I Trall er alle musikkrettigheter ivaretatt. På den måten sørger vi for rett betaling til de som har laget musikken. Under her får du noen smakebiter fra TRALL sitt bibliotek.

Trall-appen tilbys av Trall AS. All musikken i Trall er gjengitt med tillatelse fra TONO. Uautorisert lenking, videreføring eller kopiering er ulovlig.

Gå til Tono

20 spesialutvalgte sanger er tilgjengelige i Tralls gratisversjon - de er en gave fra oss til dere. I Tralls fullversjon finnes over 100 sanger, på mange dialekter og mer enn 25 språk. En oversikt over alle sangene i Trall finner du i Trall-appen.

Se de 20 sangene i Tralls gratisversjon

Hvis du velger å abonnere på Trall-appen, hjelper du til med å sørge for rett betaling for musikken, mens du også støtter vårt videre arbeid med å samle inn, spille inn og tilgjengeliggjøre vår felles sang-kulturarv på nye måter gjennom Trall.

Hør noen smakebiter

 
 • Blåmann, blåmann bukken min

  Aasmund Nordstoga, Åsmund Reigstad

 • Det var en gang en .. og en ..

  Det norske solistkor

 • En får væra som en er

  Håvard Aufles band med Malin Dahl Ødegård

 • Har du fyr

  Sidsel Waldstad og Helene Bøksle

 • Jeg gikk en tur på stien

  Lars Andreas Haug og Camilla Susanne Haug

 • Kanskje kommer kongen

  Umpfel

 • Mikkel rev

  Thor Erik Fjellvang trio med Ella Maria Hætta Isaksen

 • Nøtteliten

  Kringkastingsorkesteret med Frida Ånnevik

 • Prende la vela

  Ole Hamre, Kato Ådland, Aillyn Seberg

Sparebankstiftelsen DNB
Fure Stiftelsen
Kulturradet
OsloMet
Impact startup logo