Trall

Om oss

Møt oss

Ta kontakt

Vi er åpne for innspill, tilbakemeling og samarbeid. Ta kontakt med oss direkte om hva det måtte være.

Kontakt oss

Gavekort på Trall

Gi gode musikkopplevelser i gave til jul!

Nå kan du gi en kulturopplevelse rett i lomma til familie, venner og kjente!

Gi bort Trall i bursdagsgave, til jul, en markering eller kanskje bare fordi noen fortjener en god sang- og musikkopplevelse.

Les om hvordan du kan gi bort gavekort på Trall til jul!

Gavekort

Spesialtilbud til virksomheter i desember!

Få Trall 12 måneder for prisen av 10!

Nå har vi spesialtilbud til virksomheter: Bruk Trall i 12 måneder og betal for 10!

Forutsetningen er at man forplikter seg til å ha Trall i 12 måneder. I november slapp vi 13 nye sanger. Derfor finner dere nå 13 julefavorittsanger i Trall.

Ta kontakt, så setter vi opp en avtale!

«Det var en fryd å bruke Trall til å øve inn Luica-sangen før jul», forteller André Krokum Namork, lærer på Kjeller skole i Lillestrøm. «Låtarrangementene på Trall låter fantastisk både under øving og ved framføring. Elevene lærte seg Lucia-sangen veldig raskt, og det ble en flott Lucia-markering med Trall-appen som bakteppe»

Tralls redaksjon

Om oss

Redaksjonen i Trall består av Elisabeth Anvik, Ingrid Danbolt, Nina Engesnes, Liv Anna Hagen og Siri Haukenes. De er alle musikkpedagoger ved barnehagelærerutdanninga ved OsloMet.

Sammen med Pia Lang-Holmen, som er daglig leder i Trall, har de utviklet appen i samarbeid Bakken & Bæck. Kristina Schmidt jobber med administrasjon og kundeoppfølging i Trall og Andreas Gjærum jobber som teknisk ansvarlig.

Trall er utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Kulturrådet, Furestiftelsen, Forskningsrådet og KMD. All musikk er spilt inn i NRK sine studioer og alle rettigheter avklart i samarbeid med Norsk noteservice / Vigmostad&Bjørke

Bilde av de som har vært med i utviklingen av Trall
Sparebankstiftelsen DNB
Fure Stiftelsen
Kulturradet
OsloMet