Trall

Om oss

Møt oss

Ta kontakt

Vi er åpne for innspill, tilbakemelding og samarbeid. Ta kontakt med oss direkte om hva det måtte være på hei@trallapp.no.

Kontakt oss

Tips og råd

Inspirasjon til bruk av Trall

Trall er utviklet for å gjøre det enkelt og inspirerende å bruke sang og musikk i barnehage- og skolehverdagen.

Enten du har mye eller liten erfaring med å bruke sang i barnehagen, kan det være fint med litt inspirasjon.

Ta en titt og la deg inspirere!

Tips og råd

Har du et Trall-spørsmål?

Besøk Spørsmål- og svar-siden

Lurer du på noe om Trall, hvordan du kobler Trall til storskjerm, hva du gjør hvis du ikke har passord eller hvordan du oppgraderer fra gratisversjon til fullversjon?

Da kan du besøke vår Spørsmål- og svar-side. Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt? Tips oss om det, så kan vi få inn ditt spørsmål på siden!

Spørsmål og svar

Tralls redaksjon

Om oss

Redaksjonen i Trall består av Elisabeth Anvik, Ingrid Danbolt, Nina Engesnes, Liv Anna Hagen og Siri Haukenes. De er alle musikkpedagoger ved barnehagelærerutdanninga ved OsloMet.

Sammen med Pia Lang-Holmen, som er daglig leder i Trall, har de utviklet appen i samarbeid Bakken & Bæck. Kristina Schmidt jobber med administrasjon og kundeoppfølging i Trall og Andreas Gjærum jobber som teknisk ansvarlig.

Trall er utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Kulturrådet, Furestiftelsen, Forskningsrådet og KMD. All musikk er spilt inn i NRK sine studioer og alle rettigheter avklart i samarbeid med Norsk noteservice / Vigmostad&Bjørke

Bilde av de som har vært med i utviklingen av Trall
Sparebankstiftelsen DNB
Fure Stiftelsen
Kulturradet
OsloMet
Impact startup logo