Trall

Om oss

Litt om oss

Om Trall

Trall er utviklet av musikkfaglige ansatte ved OsloMet i samarbeid med Bakken&Bæck. Gründerne er Elisabeth Anvik, Ingrid Danbolt, Nina Engesnes, Liv Anna Hagen, Siri Haukenes og Pia Lang-Holmen. De er alle musikkpedagoger ved barnehagelærerutdanninga ved OsloMet og utgjør Trall sin kunstneriske redaksjon.

Et økende kulturelt og språklig mangfold i samfunnet gjør at vi ikke synger så mange av de samme sangene lenger. Gjennom samarbeid med alle Tralls musikere fra ulike musikktradisjoner, har vi et mål om å speile og samle det mangfoldet vi ser i dag. Trall er en dynamisk plattform, så her vil det komme flere sanger på flere språk og ulike musikktradisjoner i årene som kommer. Har du tanker og ønsker om videre utvikling, ta kontakt med hei@trallapp.no

Trall AS er eid 100 % av OsloMet, og drives i dag av daglig leder Pia Lang-Holmen, Kristina Schmidt som jobber med administrasjon og kundeoppfølging, Ingrid Danbolt som jobber med strategi og salg i Trall, Panchami Kollara Sunathran og Andreas Gjærum som jobber med den teknologiske plattformen.

Trall er utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Kulturdirektoratet, Furestiftelsen, Forskningsrådet, KMD, UNESCO og Sametinget. All musikk er spilt inn i NRK sine studioer og alle rettigheter avklart i samarbeid med Norsk noteservice / Vigmostad&Bjørke. Musikken er utgitt etter avtale med Tono.

Nyhet: Podcast!

Tips til julesangene i Trall!

05.12.2023

På Youtube siden vår finner du nå en podcastepisode om julesangene i Trall. I episoden møter du musikkpedagogene Liv Anna Hagen
og Elisabeth Anvik. Sammen med dem kan du bli med og utforske noen av julesangene i Trall, og få tips om aktiviteter som kan gjøres sammen med sangene.

Podcast: Tips til julesangene i Trall!

Tilgjengelig i Trall

Nå kan vi endelig synge "Tenn lys" igjen!

28.11.2023

Vår flotte innspilling av "Tenn lys" med Sondrey og KORK vil være tilgjengelig både i gratis- og fullversjonen av Trall hele desember 2023. Enten du vil synge med Sondrey eller ønsker å synge alene med KORK, kan du gjøre det i alle versjonene av Trall-appen. Kos deg!

Møt oss

Ta kontakt

Vi er alltid glade for innspill, tilbakemelding og samarbeid. Du kan ta kontakt med oss direkte om hva det måtte være på hei@trallapp.no. Da treffer du enten Kristina eller Pia som jobber i Trall!

Kontakt oss

Trall finner du også på:

Facebook

Instagram

Melde fra om feil eller behov for hjelp?

Hjelp meg

Bestille Trall

Bestilling

Daglig leder

Kontakt daglig leder i Trall Pia Lang-Holmen: pia@trallapp.no

Bilde av de som har vært med i utviklingen av Trall

Støttespillere

OsloMet
Sparebankstiftelsen DNB
Fure Stiftelsen
Kulturradet
Impact startup logo
Logo: UNESCO
Sametinget logo på nordsamisk
Logo Støttet av Forskningsrådet
Logo til Krafttak for sang
Logo Folkehøgskoleforbundet