Trall

Om oss

Møt oss

Ta kontakt

Vi er alltid glade for innspill, tilbakemelding og samarbeid. Du kan ta kontakt med oss direkte om hva det måtte være på hei@trallapp.no. Da treffer du enten Kristina eller Pia som jobber i Trall!

Kontakt oss

Melde fra om feil eller behov for hjelp?

Hjelp meg

Bestille Trall

Bestilling

Daglig leder

Kontakt daglig leder i Trall Pia Lang-Holmen: pia@trallapp.no

Sanger til 17. mai

Tre 17. mai-sanger i Trall

Med Trall kan du synge 17. mai-sanger med støtte!

Husker du ikke alle versene på Ja vi elsker, 17. mai-sang for de små eller Norge i rødt, hvitt og blått?

Da finner du dem i Trall! Og du får støtte fra Kringkastingsorkesteret (KORK), jazzband, Helene Bøksle, Malin Dahl Ødegård og Wenche Losnegård.

Vil du dele sangtekster med andre? To av tekstene finner du her på nettsiden vår, så kan du lede allsangen, og de andre følge teksten på telefonen sin.

Ja, vi elsker

17. mai-sang for de små

Vi feirer

Designpris til Trall

Torsdag 11. mai gikk Grafill sin årlige utdeling av Visuelt-prisen av stabelen. Av 151 nominerte, gikk Trall til topps og fikk Gull i klassen Digitalt design, sammen med byrået som har vært med og utviklet Trall - Bakken&Bæck.

Vi er spesielt glade for at juryens begrunnelse gikk rett til hjertet av det vi i Trall har som mål - at vi skal kunne synge de samme sangene sammen!

Les mer

Tralls redaksjon

Om oss

Redaksjonen i Trall består av Elisabeth Anvik, Ingrid Danbolt, Nina Engesnes, Liv Anna Hagen og Siri Haukenes. De er alle musikkpedagoger ved barnehagelærerutdanninga ved OsloMet.

Sammen med Pia Lang-Holmen, som er daglig leder i Trall, har de utviklet appen i samarbeid Bakken & Bæck. Kristina Schmidt jobber med administrasjon og kundeoppfølging i Trall og Andreas Gjærum jobber som teknisk ansvarlig.

Trall er utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Kulturrådet, Furestiftelsen, Forskningsrådet og KMD. All musikk er spilt inn i NRK sine studioer og alle rettigheter avklart i samarbeid med Norsk noteservice / Vigmostad&Bjørke

Bilde av de som har vært med i utviklingen av Trall
Sparebankstiftelsen DNB
Fure Stiftelsen
Kulturradet
OsloMet
Impact startup logo