Trall

Om oss

Litt om oss

Om Trall

Trall er utviklet av musikkfaglige ansatte ved OsloMet i samarbeid med Bakken&Bæck. Initativtakerne er Elisabeth Anvik, Ingrid Danbolt, Nina Engesnes, Liv Anna Hagen og Siri Haukenes. De er alle musikkpedagoger ved barnehagelærerutdanninga ved OsloMet og utgjør Trall sin kunstneriske redaksjon.

Et økende kulturelt og språklig mangfold i samfunnet gjør at vi ikke synger så mange av de samme sangene lenger. Gjennom samarbeid med alle Tralls musikere fra ulike musikktradisjoner, har vi et mål om å speile og samle det mangfoldet vi ser i dag. Trall er en dynamisk plattform, så her vil det komme flere sanger på flere språk og ulike musikktradisjoner i årene som kommer. Har du tanker og ønsker om videre utvikling, ta kontakt med hei@trallapp.no

Trall AS er eid 100 % av OsloMet, og drives i dag av daglig leder Pia Lang-Holmen, Kristina Schmidt som jobber med administrasjon og kundeoppfølging, Ingrid Danbolt som jobber med strategi og salg i Trall og Andreas Gjærum jobber som teknisk ansvarlig.

Trall er utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Kulturdirektoratet, Furestiftelsen, Forskningsrådet, KMD, UNESCO og Sametinget. All musikk er spilt inn i NRK sine studioer og alle rettigheter avklart i samarbeid med Norsk noteservice / Vigmostad&Bjørke. Musikken er utgitt etter avtale med Tono.

Sanger i Trall

Oversikt over alle sangene i Trall

11.8.23

Lurer du på hvilke sanger vi har i Trall? Nå kan du se dem her på hjemmesiden.

Se sangene

Musikk i tilvenning

Gjør det trygt for de minste med musikk i tilvenningen

11.8.23

DoReMi-barnehagene til Læringsverkstedet er en av Tralls piloter. Vi spurte dem hvordan de bruker sang og musikk i tilvenningen. Kanskje kan disse tre sitatene inspirere flere?

"Sang og musikk er et fantastisk verktøy når vi skal bli kjent med nye barn under tilvenningsperioden.

"Sang og musikk bidrar til kontakt, og følelsesmessige bånd skapes mellom de som synger og barnet. Det formidles glede, humør, trygghet, trøst og mange andre følelser. Dette gir videre gode utviklingsbetingelser for barnet". (Høigård 2013)

"I tilvenningsperioden kan vi bruke sanger som en brobygger mellom hjemmet og barnehagen. Å bruker sanger som familien har brukt hjemme kan være like viktig som at barnet får ta med seg en leke hjemmefra."

Møt oss

Ta kontakt

Vi er alltid glade for innspill, tilbakemelding og samarbeid. Du kan ta kontakt med oss direkte om hva det måtte være på hei@trallapp.no. Da treffer du enten Kristina eller Pia som jobber i Trall!

Kontakt oss

Trall finner du også på:

Facebook

Instagram

Melde fra om feil eller behov for hjelp?

Hjelp meg

Bestille Trall

Bestilling

Daglig leder

Kontakt daglig leder i Trall Pia Lang-Holmen: pia@trallapp.no

Bilde av de som har vært med i utviklingen av Trall

Støttespillere

OsloMet
Sparebankstiftelsen DNB
Fure Stiftelsen
Kulturradet
Impact startup logo
Logo: UNESCO
Sametinget logo på nordsamisk
Logo Støttet av Forskningsrådet
Logo til Krafttak for sang
Logo Folkehøgskoleforbundet