Trall

Om oss

Møt oss

Ta kontakt

Vi er åpne for innspill, tilbakemelding og samarbeid. Ta kontakt med oss direkte om hva det måtte være på hei@trallapp.no.

Kontakt oss

Gavekort på Trall

Gi gode musikkopplevelser i gave til jul!

Nå kan du gi en kulturopplevelse rett i lomma til familie, venner og kjente!

Gi bort Trall i bursdagsgave, til jul, en markering eller kanskje bare fordi noen fortjener en god sang- og musikkopplevelse.

Les om hvordan du kan gi bort gavekort på Trall til jul!

Gavekort

Spesialtilbud til virksomheter i desember!

Få Trall 12 måneder for prisen av 10!

Nå har vi spesialtilbud til virksomheter: Bruk Trall i 12 måneder og betal for 10!

Forutsetningen er at man forplikter seg til å ha Trall i 12 måneder. I november slapp vi 13 nye sanger. Derfor finner dere nå 13 julefavorittsanger i Trall.

Ta kontakt, så setter vi opp en avtale!

«Det var en fryd å bruke Trall til å øve inn Luica-sangen før jul», forteller André Krokum Namork, lærer på Kjeller skole i Lillestrøm. «Låtarrangementene på Trall låter fantastisk både under øving og ved framføring. Elevene lærte seg Lucia-sangen veldig raskt, og det ble en flott Lucia-markering med Trall-appen som bakteppe»

Tralls redaksjon

Om oss

Redaksjonen i Trall består av Elisabeth Anvik, Ingrid Danbolt, Nina Engesnes, Liv Anna Hagen og Siri Haukenes. De er alle musikkpedagoger ved barnehagelærerutdanninga ved OsloMet.

Sammen med Pia Lang-Holmen, som er daglig leder i Trall, har de utviklet appen i samarbeid Bakken & Bæck. Kristina Schmidt jobber med administrasjon og kundeoppfølging i Trall og Andreas Gjærum jobber som teknisk ansvarlig.

Trall er utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Kulturrådet, Furestiftelsen, Forskningsrådet og KMD. All musikk er spilt inn i NRK sine studioer og alle rettigheter avklart i samarbeid med Norsk noteservice / Vigmostad&Bjørke

Bilde av de som har vært med i utviklingen av Trall
Sparebankstiftelsen DNB
Fure Stiftelsen
Kulturradet
OsloMet
Impact startup logo