Trall

Sitater

Hva sier and­re bru­ke­re om Trall?

Om Appen

"Hele appen appellerer til dagens barn..i utseende, i klangbilde og funksjonalitet. Den inspirerer med sitt lydbilde og av at det oser kvalitet..."

“Med variasjon i sjanger og et stort utvalg av klanger er det rom for ulike inntrykk og uttrykk. Det er noe for enhver smak og støtter om muligheten til å variere selv også.”

Trall i barnehage


“Skapte nysgjerrighet og undring på småbarnsavdeling.”

"Jeg opplever å få bedre kontakt med barna når jeg synger med trall enn når jeg bruker instrumenter(gitar)..."

"Vi har i vinter hatt spesielt fokus på musikk og lyd på avd. Dette våknet til liv igjen med appen. Jeg opplever at barna igjen har begynt å nynne og synge for seg selv igjen. De spør etter musikk og er ivrige på å høre noe nytt."

"...Med bruk av Trall synes jeg også det kan ufarliggjøre litt det at voksne ikke tør å synge i barnehagen. Trall kan støtte og hjelpe den voksne og barna med å synge mer og tørre.."

Trall i skolen

“Dette er utrolig nyttig for oss som musikklærere!! Det at det brukes litt uvanlige arrangement som f.eks tuba på jeg gikk en tur på stien, er nytt og barna blir nysgjerrige og synes det er morsomt..!!”

“Det var veldig fengende og morsomt for elevene! Jeg ble veldig positiv til kvaliteten på musikken og variasjon av sjangrer i sangene. GØY!”

“Jeg sa ifra til mine lærervenner som ikke er komfortable i musikkfaget – at dette må de prøve.”

Trall i språkarbeid

"I bydel Søndre Nordstrand bruker vi musikk inn i språk- og mangfoldsarbeidet med verktøyet Musikk på broen. Trall er en viktig del av Musikk på broen, siden appen gir oss enkel tilgang til kvalitetsmusikk fra mange kulturer på flere ulike språk. De mange ulike funksjonene gir spennende pedagogiske muligheter som vi gleder oss til å ta i bruk."

Anita Berge, barnehagestyrer i Jettegryta barnehage og prosjektleder for Musikk på broen, Bydel Søndre Nordstrand i Oslo.Om å bruke Trall hjemme

«Trall tilbyr et pusterom, fritt for estetisk støy, med både kjente og ukjente nyinnspillinger av sanger i særdeles høy kvalitet. Ti av ti, anbefales på det varmeste!»

Andrea, mamma

“Vi startet med Trall da Willy var 2.5 år. Det vekket hans musikkinteresse. Han begynte å synge etter sangene, til og med fulgte med ord på appen og uttalte dem tydelig. Trall har veldig god kvalitet med lyd, nydelige stemmer og musikk.”

May, mamma til Willy (3 år)

“Hun satt i baksetet og hørte på Trall-sanger, og da vi kom frem på hytta hadde ledeferdighetene gjort et byks fremover.”

Mor til 2- klassing
Sparebankstiftelsen DNB
Fure Stiftelsen
Kulturradet
OsloMet
Impact startup logo